Revista Autònoms.com
Xarxa sindical

18 Gen, 2008

CTAC i ICPA s´uneixen per oferir “assegurances per autònoms”

Enviat per revistaautonom 09:11 | PermalinkEnllaç permanent | Commentscomentaris (0) | TrackbackRetroenllaços (0) | General

Sota la marca d´“assegurances per autònoms” la Confederació de Treballadors de Catalunya (CTAC) i Creació i Gestió d´Assegurances, SA (ICPA) han creat un nou servei de productes d´assegurances adreçades als treballadors autònoms. L´objectiu principal d´aquest projecte és oferir els millors productes al millor preu pels autònoms. De fet, des de CTAC i ICPA ja s´està treballant per tancar una sèrie de productes per a determinats col·lectiu d´autònoms. Assegurances per autònoms també ofereix alguns productes per a tots els autònoms que hi estiguin interessats, i pretén obrir-se als col·lectius vinculats per cercar nous productes d’assegurances.

Per sol·licitar més informació sobre algun dels productes, pots trucar-nos a

CTAC 93 601 10 00

ICPA 93 601 10 63



4758 lectures

18 Gen, 2008

El Consorci de Formació i Iniciatives Cercs- Berguedà i la CTAC signen un acord per desenvolupar accions i serveis a favor dels autònoms de la comarca

Enviat per revistaautonom 09:10 | PermalinkEnllaç permanent | Commentscomentaris (0) | TrackbackRetroenllaços (0) | General

El passat 10 de gener es va signar el conveni de col·laboració entre la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) i el Consorci de Formació i Iniciatives Cercs- Berguedà amb l´objectiu de desenvolupar serveis i accions conjuntes a favor dels treballadors autònoms de la comarca del Berguedà. L´acord fou rubricat pel president de la CTAC, Salvador Duarte, i el president del Consorci, Ferran Civil.

Posteriorment, es va celebrar una reunió de treball per analitzar les diferents possibilitat existents en el marc de l´acord subscrit, on també hi participaren, entre d´altres, el gerent de la CTAC, Alexis Serra, i el gerent del Consorci, Eduard Barcons. En el decurs de la reunió ja van sorgir diferents actuacions per tal d´acomplir l´objectiu de gestar un espai de suport i atenció a totes aquelles persones que tenen projecte per compte propi al conjunt de la comarca.

També es va acordar organitzar una jornada explicativa al voltant de l´Estatut del Treball Autònom que comptarà també amb la participació de l´Associació d´Empresaris del Berguedà (ACEB), el proper 4 de febrer al Pavelló de Suècia.

(Segueix)
502 lectures

18 Gen, 2008

Els immigrants de Lleida s´apunten a l´autocupació

Enviat per revistaautonom 09:09 | PermalinkEnllaç permanent | Commentscomentaris (0) | TrackbackRetroenllaços (0) | General

L´Oficina d´Atenció a l´Autònom de la CTAC es consolida com a punt de referència del col·lectiu a la província de Lleida

Hem atès un total de 349 visites a la nostra oficina. Cal destacar que el 51% d’aquestes visites van ser d´estrangers.

Les consultes realitzades van ser sobre diferents temes. Les més nombroses sobre l´assessorament sobre inici d´activitat per tal de realitzar els tràmits oportuns a l´hora d´obtenir la condició d´autònom.

En segon lloc, el tema de la Llei de l´Estatut de Treball Autònom va despertar molt d´interès, ja que aquesta nova normativa regula una millora dels drets laborals i protecció social dels treballadors per compte propi.

Quant a les subvencions i ajuts per promocionar l´ocupació autònoma hem dut a terme un assessorament exhaustiu, perquè es tracta d´una consulta molt demanada.

En el cas de temes jurídics, la nostra oficina dóna un servei de seguiment pels treballadors per compte propi amb problemàtiques concretes.

Sobre impostos i Seguretat Social, l´assessorament ha estat de caràcter divers, segons les necessitats i inquietuds de les persones que hem atès.

Una altra via d´atenció a l´autònom és donar una informació genèrica, és a dir, intentem donar una visió global i a la vegada concreta sobre tot el que fa referència a l´àmbit del treballador per compte propi.

Totes les nostres expectatives s´han vist superades. Amb això volem dir que si en un primer moment la nostra tasca era oferir un assessorament personalitzat gratuït, formació per l´autònom i informació general, la nostra feina s´ha convertit en més complexa gràcies a la demanda que hem obtingut de totes aquelles persones que hem rebut a la nostra oficina.



364 lectures