Revista Autònoms.com
Xarxa sindical

28 Abr, 2009

Converses amb l’ajuntament de Solsona sobre els autònoms de la comarca

Enviat per revistaautonom 16:57 | PermalinkEnllaç permanent | Commentscomentaris (0) | TrackbackRetroenllaços (0) | General
El president de la CTAC, Salvador Duarte i el responsable dels Treballadors Autònoms econòmicament Dependents (TRADE) de l’organització, Pere Caballero van mantenir una reunió amb representants empresarials de la comarca del Solsonès i amb el regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Solsona, Josep Caelles.

Entre els assistents hi havia membres de le juntes del Gremi d’Hosteleria del Solsonès i de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC). En la trobada es van tractar diversos temes relacionats amb l’Estatut del Treball Autònom així com les possibles vies de col•laboració que es poden establir per facilitar eines a aquest tipus de treballadors que els permetin defensar els seus interessos.

En la reunió es va valorar la necessitat que els autònoms estiguin com més organitzats millor per tal de veure’n millorades les seves propostes i gaudir de millors serveis. En aquest sentit Duarte i Caballero van expressar el desig que aquesta trobada sigui l’inici per establir un marc de col•laboració més sòlid entre els autònoms del Solsonès i la pròpia CTAC. També es va acordar organitzar una gran jornada dirigida a tots el autònoms de la comarca per tal d’informar de les principals novetats legislatives en matèria del treball autònom.



577 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink