Revista Autònoms.com
Xarxa sindical

28 Abr, 2009

La CTAC posa en marxa el servei de declaració de la renda 2008

Enviat per revistaautonom 16:59 | PermalinkEnllaç permanent | Commentscomentaris (0) | TrackbackRetroenllaços (0) | General

A partir del proper mes de maig i fins el 29 de juny, la CTAC posa en marxa el servei de realització de la declaració de la renda corresponent a l’exercici 2008 per a totes les persones que ho desitgin, que té termini de presentació del 2 de maig al 30 de juny.

El preu del servei serà d’aplicació individual, i dependrà de si el titular de la declaració és afiliat o afiliada, al corrent de pagament de la quota, o no, amb una antiguitat de 12 mesos per gaudir del preu com afiliat/da.

Per això mateix, per accedir a aquest servei, ens demani via e-mail, un certificat d’estar al corrent de pagament, ho pot fer adreçant-se: autonoms@catalunya.ugt.org Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la ; ctac@catalunya.ugt.org Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

Abreujada

Ordinària

Patrimoni

Afiliats i afiliades

20€

40€

55€

No afiliats i no afiliades

33€

58€

79€



El servei es realitzarà a la seu de la CTAC de C/ Sant Oleguer, 17 baixos de Barcelona i és necessari sol.licitar dia de visita. Per això pot trucar al telèfon 93 601 10 00 i demanar per la companya Rosa Calduch per a concertar hora. Tal i com s’ha fet d’altres anys, i per tal d’oferir un millor servei, les declaracions abreujades i ordinàries s’atendran presencialment. En canvi, per les de patrimoni serà necessari deixar la documentació i demanar hora per venir-les a recollir. En cas de que sorgís algun dubte ens posaríem en contacte amb la persona interessada.




550 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink