Revista Autònoms.com
Xarxa sindical

19 Des, 2008

El Ministre de Treball garantitza que els autònoms cobraran “atur” aquesta legislatura

Enviat per revistaautonom 13:40 | PermalinkEnllaç permanent | Commentscomentaris (0) | TrackbackRetroenllaços (0) | General
En unes declaracions fetes a la cadena SER i transcrites per Europa Press, el Ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho va anunciar que en el decurs de l’actual legislatura els autònoms podran accedir a la prestació per cessament d’activitats, un dels drets recollits en l’estatut del treball Autònom aprovat l’any passat. Corbacho va anunciar que ja tenien sobre la taula l’informe que en el seu moment es va demanar a una comissió d’experts per tal que fessin una proposta de com articular aquesta mesura. D’aquesta manera segons el Ministre el treballadors autònoms tindran un drets equiparables als treballadors per compte aliena.

El Ministre va recordar que aquesta prestació seria de tipus contributiu, o sigui, que caldrà haver cotitzat per cobrar-la. De totes maneres, i malgrat que ja es té l’informe dels experts, en aquests moments tan sols es pot dir que està en estudi al ser un tema “jurídicament complexa” assegurava el Ministre de treball i Immigració.




670 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink